Iets te vieren…
Catering bij jam jamm

Wij hebben een breed assortiment om uw speciale gelegenheid compleet te maken. Ruime keuze uit mini broodjes, smaakvolle hapjes, borrelplankjes en de hapjespan. U kunt heel eenvoudig via onze bestelpagina een selectie maken van de producten die het best passen bij u, maar neemt u contact met ons op als u speciale wensen heeft.

Assortiment

Regelmatig krijgen we de vraag of we onze broodjes willen halveren, zodat iedereen kan proeven van de verschillende combinaties. Met de mini broodjes bieden we je de mogelijkheid om een breed scala aan broodjes te bestellen. Wij hebben keuze uit Rustieke Ciabatta ‘s, Mediterraanse broodjes en zachte brioche broodjes.

Onze hapjes zijn met zorg samengesteld, lekkere, verse en eerlijke producten, uitdagend gecombineerd tot een fraai geheel, al dan niet gepresenteerd op mooie schalen en planken. 

Met de hapjespan bieden wij je de mogelijkheid om kleine hapjes, warm, aan je gasten te presenteren. Een smaakexplosie die je zelf kunt opwarmen met de in bruikleen gegeven hapjespan. Veel verschillende mogelijkheden met zowel vlees, kip en vega procuten.

Buffetten voor evenementen

We zijn constant op zoek naar nieuwe smaken en smaakcombinaties. Niet voor niets wisselt ons aanbod regelmatig. We willen je natuurlijk wel blijven verrassen. Wist je trouwens al dat we ook complete buffetten kunnen verzorgen voor een evenement, zoals een bruiloft of koffietafel? Als jij jouw specifieke wensen doorgeeft, gaan we voor je aan de slag en kijken we wat de mogelijkheden zijn.

Jam Jamm

We hopen je natuurlijk snel te zien in onze broodjeszaak in het gezellige Someren. Heb je vragen over ons aanbod, of wil je een specifieke dieetwens aan ons doorgeven? Dat kan natuurlijk altijd. Je kunt altijd even bellen, of kom gezellig even bij ons langs. Dat vinden we leuk!