Over Broodjeszaak JamJamm

Bestel een broodje

Lekker, gezond én kakelvers voor iedereen

het absolute uitgangspunt van JamJamm. Bij onze vernieuwde broodjeszaak kun je terecht om een heerlijke lunch te scoren: van een soepje, tot een verse salade of een ambachtelijk belegd broodje. Eet je lunch gezellig bij ons op, of kom het afhalen. Het is maar net wat jou het beste uitkomt. Je bestelling liever thuisbezorgd? Zelfs dat is geen enkel probleem. Kies tijdens het bestelproces simpelweg voor de thuisbezorgd optie!

Verse producten & duurzame verpakking

Naast de smaak en versheid van onze producten, houden we ook onze mooie wereldbol in gedachten bij iedere keuze die we maken. Vinden we belangrijk! We maken steeds meer gebruik van biologisch afbreekbaar en herbruikbaar verpakkingsmateriaal: wel zo lief voor onze aarde. (Koffiebekers en lunchdoosjes mogen bij het GFT bijvoorbeeld)

Daarnaast houden we natuurlijk ook rekening met de vegan’s onder ons: onze nieuwe menukaart bevat veel lekkere vega(n) gerechten.

Ons uitgebreide assortiment bestaat uit producten waar we zelf voor 100% achter staan. Dit houdt in dat alle ingrediënten vers zijn en op een eerlijke manier vervaardigd worden. We vinden niet alleen het aanbieden van goede producten belangrijk, we vinden het nóg belangrijker dat onze eindproducten met kop en schouders boven de rest uitsteken en al onze klanten met een lach naar buiten gaan. Niet iedere wens is te realiseren natuurlijk, maar we staan open voor suggesties en feedback.

In de strijd tegen voedselverspilling is de app “Too good to go” een bekende. Wij hebben besloten om samen met hen de producten die we normaal gesproken genoodzaakt zijn weg te gooien, aan te bieden in de app. Dit kan variëren van een donut, een broodje, soepje of wellicht zaken die over zijn van een catering die richting de datum lopen. Wij proberen er iets leuks van te maken en hebben bijna dagelijks wel wat in de aanbieding.

Samen tegen voedselverspilling…

Buffetten voor evenementen

We zijn constant op zoek naar nieuwe smaken en smaakcombinaties. Niet voor niets wisselt ons aanbod regelmatig. We willen je natuurlijk wel blijven verrassen. Wist je trouwens al dat we ook complete buffetten kunnen verzorgen voor een evenement, zoals een bruiloft of koffietafel? Als jij jouw specifieke wensen doorgeeft, gaan we voor je aan de slag en kijken we wat de mogelijkheden zijn.

Jam Jamm

We hopen je natuurlijk snel te zien in onze broodjeszaak in het gezellige Someren. Heb je vragen over ons aanbod, of wil je een specifieke dieetwens aan ons doorgeven? Dat kan natuurlijk altijd. Je kunt altijd even bellen, of kom gezellig even bij ons langs. Dat vinden we leuk!